Meduolis II

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Meduolis II
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g miltų
300 g medaus
3 kiaušiniai
100 g cukraus
50 g sviesto
60 g mielių
2 šaukšteliai cinamono
2 šaukšteliai gvazdikėlių
50 g pakepintos apelsino žievelės
citrinos žievelės
2 šaukšteliai cukraus (karamelei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į persijotus miltus įpilti skystą medų, trynius ištrinti su cukrumi ir karamele, išmaišyti su išlydytu sviestu. Mieles išmaišyti su šaukšteliu cukraus ir perdėti į dubenį su miltais. Maišant suberti maltus gvazdikėlius ir cinamoną. Gerai išminkyti tešlą, įpilti išplaktus baltymus ir atsargiai viską išmaišyti. Perdėti tešlą į išteptą sviestu ir apibertą maltais džiūvėsėliais kepimo skardą. Kepti 1 val. karštoje orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Genovaitė
2015-11-16 19:11
Aš kai ko nesupratau, kokia turi būti tešla minkoma ar maišoma ir kaip į išminkyta tešlą atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ATSAKYTI
jurga
2011-03-02 17:03
mielės su cukrumi išleisti reikia(parašyta),taigi jos jau nebesausos bus.O kad nereikia kildinti,tai man irgi truputį neaišku. ATSAKYTI
inna
2010-12-02 13:00
nelabai supratau gamybos proceso-mieles is karto deti i miltus...sausas???ir neduoti laiko iskilti? kazkas nedarasyta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital