Meduoliniai su marcipanu sausainiai

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Meduoliniai su marcipanu sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
100 g cukraus
150 g medaus
1 kiaušinis
400 g kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių kepiniams
marcipaniniai tešlai:
225 g maltų migdolų
225 g miltinio cukraus
šaukštelis citrinų sulčių
kiaušinio baltymas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukite sviestą ir cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite medų ir išmaišykite. Supilkite miltus, prieskonius ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Sudėkite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 lapsnių. Įklokite popierių į skardą. Iš atšalusios tešlos iškočiokite 0,5 cm storio lakštą ir suformuokite su formelėmis sausainius. Iš nurodytų produktų padarykite marcipaninę tešlą ir iš jos taip pat išspauskite tokios pat formos sausainukus kaip ir iš meduolinės ir sudėkite ant viršaus. Pašaukite į orkaitę nuo 5 iki 10 min. iškepusius apiberkite miltiniu cukrumi.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital