Greitai marinuotos agurkų ir svogūnų salotos

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Greitai marinuotos agurkų ir svogūnų salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gaivios ir greitai pagaminamos salotos, tinka kaip nuostabus garnyras prie mėsytės ar grilio patiekalų. Į jas taip pat galite įberti krapų, bazilikų ar kitų mėgiamų Labai gaivios ir greitai pagaminamos salotos, tinka kaip nuostabus garnyras prie mėsytės ar grilio patiekalų. Į jas taip pat galite įberti krapų, bazilikų ar kitų mėgiamų žalumynų. (...daugiau) Julija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai agurkų
3 vienetai svogūnų
500 mililitrų vandens (karšto)
250 mililitrų obuolių acto (arba 150 ml paprasto acto)
80 gramų cukraus
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Jeigu agurkai karstelėję, jiems nulupti žievelę, o jeigu ne - galima pjaustyti su visomis žievelėmis. Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
2.
Sumaišyti karštą vandenį, obuolių actą, cukrų, druską (maišyti iki druska ir cukrus ištirps) ir gautu mišiniu užpilti agurkus bei svogūnus.
3.
Viską sudėti į stiklainius ar kitokius patogius indus ir padėti bent vienai parai į šaldytuvą, kad pasimarinuotų. Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Sigitas
2019-07-10 16:33
Truputį įtartinos proporcijos, 2 kg. agurkų ir tik 3 svogūnai, neabejoju, svogūnų reikia mažiausiai dvigubai daugiau... ATSAKYTI
Laura
2019-07-11 10:55
2 kilogramai agurkų nėra tiek daug kiek gali pasirodyti :) Žinoma, kiekvienam pagal skonį, galima ir daugiau svogūnų dėti, mūsų šeimai ir tiek užtenka. Tik atkreipkite dėmesį, kad čia greitam vartojimui, o ne žiemai. Žiemai reikėtų sterilizuoti stiklainius ir pan. ATSAKYTI
Sigitas
2019-07-11 15:04
Ačiū, atkreipsiu dėmesį į jūsų pastabas. ATSAKYTI
Vanda
2018-07-04 19:08
Labai skanu, aš dar įdedu rozmarino ATSAKYTI
Lina
2016-08-12 12:21
Čia kaip supratau greitam naudojimui, žiemai jie netinka? ATSAKYTI
Vanda
2017-07-16 16:18
Aš darau greitam ir labai skanu prie mėsytės, bet jeigu ruošite kaip žeimai (dėsite į sterilius stiklainius ir marinatą pakaitintisite ir užpilsite pakaitintu bei stiklainius po to sterilizuosite), nematau priežasčių, kodėl galėtų netikti ir žiemai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital