Marinuotos voveraitės

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Marinuotos voveraitės
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį voveraičių
Marinatui:
1 litras vandens
6 šaukštai acto 9%
2 šaukštai cukraus
1.5 šaukšto druskos
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuvalykite voveraites ir suberkite į puodą. Užpilkite švariu vandeniu, kad voveraites apsemtų ir virkite nuo užvirimo 15-20 min. vis nugraibydami putas.
2.
Marinatui užvirkite 1 litrą vandens su cukrumi, druska lauro lapais ir pipirais. Supilkite actą ir dar kartą užvirinkite.
3.
Voveraites nukoškite, jas standžiai sudėkite į stikainius, užpilkite karštu marinatu, pridenkite dangteliais (neužsukite, tik pridenkite).
4.
Į švaraus puodo dugną įklokite rankšluostėlį, sustatykite stiklainius, pilkite vandens tiek, kad apsemtų stiklainius maždaug iki pusės. Kaitinkite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą, kad stipriai nekunkuliuotų ir kaitintkite 0.5 litro talpos stiklainius apie 15 minučių, o 1 litro stiklainius - apie 30 minučių.
5.
Stiklainius sandariai užsukite ir palikite atvėsti.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Asta
2021-07-05 18:12
Superinis receptas, darau pagal ji jau tris metus, labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital