Marinuotos naminės dešrelės

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Marinuotos naminės dešrelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas dešrelių
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis česnako miltelių
1 žiupsnelis raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis čiobrelių
1 žiupsnelis maltos raudonosios paprikos
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visus priskonius sumaišyti.
2.
Dešreles apiberti prieskoniais, pilti aliejų ir dėti majonezą. Pamaišyti rankomis, kad prieskoniai padengtų dešreles.
3.
Marinuoti 3 - 4 valandas.
4.
Kepti ant laužo.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital