Marinuoti vištų sparneliai
AUTORIUS:
Lijana
Marinuoti vištų sparneliai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 400 g vištų sparnelių
  • 2 v. š. vištienos sultinio
  • 5 v. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v. š. smulkintų šviežių rozmarinų
  • 6 skiltelės česnako
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • malti baltieji pipirai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Vištienos sultinį, citrinos sultis, aliejų, rozmarinus, išspaustą česnaką bei prieskonius sumaišyti viename dubenyje.

Gautu mišinius įtrinti vištų sparnelius ir palikti pasimarinuoti bent 2 valandas.

Išmarinuotus sparnelius kepti apie 20 minučių virš įkaitusių žarijų.

Patiekti šiltas su mėgstamų daržovių salotomis bei ryžiais.

Skanaus!

AUTORIUS: Lijana
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Erika
2011-10-11 13:22
Aš juodųjų pipirų neatsisakyčiau Aštriai paruošta vištiena irgi skanu, o jų čia tiesiog galima dėti su saiku
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis