Marinuoti vištų sparneliai
AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Marinuoti vištų sparneliai
INGREDIENTAI:
400 g vištų sparnelių
2 v. š. vištienos sultinio
5 v. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
2 v. š. alyvuogių aliejaus
2 v. š. smulkintų šviežių rozmarinų
6 skiltelės česnako
druska (pagal skonį)
malti juodieji pipirai (pagal skonį)
malti baltieji pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos sultinį, citrinos sultis, aliejų, rozmarinus, išspaustą česnaką bei prieskonius sumaišyti viename dubenyje. Gautu mišinius įtrinti vištų sparnelius ir palikti pasimarinuoti bent 2 valandas. Išmarinuotus sparnelius kepti apie 20 minučių virš įkaitusių žarijų. Patiekti šiltas su mėgstamų daržovių salotomis bei ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: Lijana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Erika
2011-10-11 13:22
Aš juodųjų pipirų neatsisakyčiau ;) Aštriai paruošta vištiena irgi skanu, o jų čia tiesiog galima dėti su saiku :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis