Greitai marinuoti svogūnai

AUTORIUS:
Sigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Greitai marinuoti svogūnai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanu ir paprasta. Labai tinka prie šašlyko!
Skanu ir paprasta. Labai tinka prie šašlyko!
Sigita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai svogūnų (didesnių arba 5 maženių)
2 skiltelės česnako
4 šaukštai augalinio aliejaus (alyvuogių ar kito mėgiamo, geriau - švelnaus skonio)
2 šaukštai acto
2 šaukšteliai cukraus
2 lapeliai lauro lapų
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 šaukštelis krapų (šviežių, tinka džiovinti)
1 šaukštelis petražolių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedais, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su svogūnais berti smulkintus krapus ir petražoles, dėti lauro lapus, berti cukrų, druską, pipirus, supilti actą ir išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, berti smulkintą česnaką ir pakepti, kol pagels. Tuomet česnakus kartu su aliejumi pilti į svogūnus, išmaišyti.
4.
Paruoštus svogūnus sudėti į stiklainį arba sandarų indą. Laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Sigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital