Marinuoti maži agurgėliai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Marinuoti maži agurgėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kg jaunų agurkėlių
3 vidutinio dydžio svogūnai
2 morkos
2 šaukštai smulkintų krapų
Marinatui:
2 l vandens
200 g acto
po 1 šaukštą cukraus ir druskos
3 lauro lapeliai
6 kvapnieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mažus agurkėlius gerai nuplauname ir 4 valandas mirkome vandenyje (1 l vandens 1 šaukštas druskos). Krapus jei reikia susmulkiname, svogūnus supjaustome žiedais, morkas - gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudedame į stiklainius, taip pat sudedame svogūnus ir morkas, krapus. Išverdame marinatą ir užpilame ant agurkėlių. Sandariai uždarome.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital