Marinuoti mangoldai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marinuoti mangoldai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 - 800 g mangoldų lapkočių
1 litro vandens
100 mililitrų vaisių acto
100 gramų cukraus
2-3 lauro lapelių
6-7 juodųjų pipirų grūdelių
30 g druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį. Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min. Užsukite dangteliais.

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital