Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
Ačiū. Aš nemėgstu sterilizacijos, tiesiog išverdu marinatą viename puode, kitame grybus. Dar karštus sudedu į stiklainius ir užpildau marinatu. Uždarau ir apverčiu.
ATSAKYTI
Asta
2017-09-21 16:56
Geras receptas! As dar kartais i marinata idedu sauksta cukraus, tada buna truputi saldziarugsciai :)
ATSAKYTI