Marinuoti kazlėkai žiemai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Marinuoti kazlėkai žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Loreta
2020-09-06 10:21
Ačiū. Aš nemėgstu sterilizacijos, tiesiog išverdu marinatą viename puode, kitame grybus. Dar karštus sudedu į stiklainius ir užpildau marinatu. Uždarau ir apverčiu. ATSAKYTI
Asta
2017-09-21 16:56
Geras receptas! As dar kartais i marinata idedu sauksta cukraus, tada buna truputi saldziarugsciai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital