Marinuoti baklažanai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Marinuoti baklažanai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelis baklažanas
2 svogūnai
Marinatas:
150 ml saulėgrąžų aliejaus
100 ml acto
2 a.š. cukraus
1 šaukštas druskos
2 česnako skiltelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti griežinėliais.
Baklažaną supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Baklažano skilteles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 10 min. Nusausinti.
Po to baklažanus ir svogūno griežinėlius užpilti marinatu. Aliejų sumaišyti su actu, cukrumi, druska ir sugrūsu česnaku.
Laikyti šaltai iki 3 dienų. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital