Marinuoti agurkėliai

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Marinuoti agurkėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras vandens
1 stiklinė acto (gali būti mažiau 3/4 stiklinės)
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
1-2 morkos
1-2 svogūnai
1 saujelė lauro lapų
1 saujelė krapų
Juodųjų pipirų žirnelių - truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užpilo užtenka 2,5 kg agurkų. Į puodą supilkite vandenį. Kai vanduo užvirs suberkite cukrų, druska ir supilkite actą. Virkite apie 5 minutes. Į stiklainius sudėkite prieskonius: juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapą, krapų, kelis griežinėlius morkų ir svogūnų. Gerai nuplautus agurkus sudėkite į stiklainiukus. Marinatą supilkite į stiklainiukus ant agurkų. Stiklainius statykite į puodą su vandeniu. Vanduo turi apsemti stiklainiukus (žinoma ne ik pat viršaus:). Uždėkite dangtelius (tinka tiek paprasti, tiek užsukami) ir kaitinkite nuo vandens užvirimo apie 15 minučių. Užsukite. Štai ir viskas :) Skaniausi konservuoti maži agurkėliai.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital