Marinuota žuvis

AUTORIUS:
Katerina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Marinuota žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg lydekos
50 g acto
Čiobreliai
Druska
Juodieji pipirai
2 vnt kadagio uogos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį išdarnėti ir supjaustyti juostelėmis. Žuvies juosteles sudėti į dubenį, apšlakstyti obuolių actu (6%), pagardinti čiobreliu (arba bitkrėslių, arba kraujažolių) lapeliais, druska, juodais pipirais ir keliomis sutraiškytomis kadagių uogomis. Taip paruoštą žuvį galima tuoj pat valgyti.
AUTORIUS: Katerina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: marinuota žuvis
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital