Marinuota veršiena su citrinomis

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Marinuota veršiena su citrinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g veršienos išpjovos
70 ml baltojo vyno
60 ml aliejaus
2 citrinos
2 skiltelės česnako
šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų
druskos
petražolių papuošti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis.
Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus.
Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas.
Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu.
Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele.
Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Gintarė
2010-08-23 14:46
tikrai skanu :) ATSAKYTI
Rima
2010-08-23 14:28
versiena labai sveika, bent jau kiek girdejau, tik gal kitaip paruosta :) bet reikes pabandyti :) ATSAKYTI
Simona
2010-08-20 11:40
Bandysim :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital