Skanutėlis margas pyragas

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Margas marmurinis pyragas keksas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingas, bet labai dailus pyragas! Minkštutėlis ir labai skanus. Nesudėtingas, bet labai dailus pyragas! Minkštutėlis ir labai skanus. Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai kiaušinių
350 gramų miltų
250 gramų cukraus
200 gramų sviesto
200 gramų grietinės
3 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai kakavos
1.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ir gerai išmaišome.
2.
Į grietinę dedame sodą, pilame citrinos sultis ir gerai išmaišome. Sudedame į kiaušinių masę ir gerai išmaišome. Įmaišome miltus.
3.
Tešlą padaliname per pusę, į vieną pusę įmaišome kakavą.
4.
Pyrago formos dugną išklojame kepimo popieriumi, kraštus aptepame sviestu ar aliejumi. Į vidurį dedame didelį šaukštą šviesios tešlos, šiek tiek paskleidžiame, tuomet šaukštą kakavinės tešlos, vėl šviesios ir taip, kol pasibaigs tešla.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaintintoje orkaitėje apie 40 minučių, patikriname mediniu smeigtuku, jei įsmeigus ir ištraukus sveigtukas sausas, pyragas iškepęs, jei dar aplipęs tešla - kepkite dar 10 minučių ir vėl tikrinkite.
6.
Jeigu norisi, iškepusio pyrago viršų dar galima aptepti tirpintu šokoladu.
AUTORIUS: Irena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
irina
2021-07-11 10:45
Labai skanus ir be citrinu sulčiu Tai yra dabar mano firminis pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital