Margas keksas "Zebriukas"

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Margas keksas "Zebriukas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės miltų
2 stiklinės cukraus
250 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kefyro
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite grietinę, supilkite kefyrą, citrinos rūgštelę ir gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių masę. Viską gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą.
2.
Atsidėkite keletą šaukštų tešlos ir sumaišykite su kakava. Dedami tešlą į kepimo formą sluoksniuokite skirtingų spalvų tešlas, kad išgautomėte "Zebriuko" raštus.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie valandą.
AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Giedre
2017-05-01 19:58
Gaminau visai be kakavos, bet skonis vis tiek labai geras ATSAKYTI
Lina
2017-05-09 13:16
Išbandžiau receptą, labai skanus keksas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital