Greiti grybų blyneliai su sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grybų blyneliai su sūriu
Autorius apie receptą: Nesudėtingas, bet labai skanus patiekalas rudeniui! Juoda blynelių spalva puikiai dera su apskrudusiomis bulvėmis bei spalvinga adžika. Nesudėtingas, bet labai skanus patiekalas rudeniui! Juoda blynelių spalva puikiai dera su apskrudusiomis bulvėmis bei spalvinga adžika. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų grybų (miško, tvirtų, neištežusių, apvirtų)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas sojos padažo
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Apvirtus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūnus smulkiai sukapoti. Sūrį sutarkuoti.
2.
Dubenyje išplakti kiaušinius, įmaišyti grietinę, sudėti svogūną, sūrį, pagardinti soja ir prieskoniais. Viską sumaišyti su grybais.
3.
Blynelius kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital