Mangoldų padažas

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Mangoldų padažas
Mangoldų padažas
Autorius apie receptą: Mangoldai dar vadinami lapiniais burokėliais. Šis padažas saldžiarūgštis, labai gardus ir puikiai tinka kabinti su morkų ar kitų mėgstamų daržovių lazdelėmis arba Mangoldai dar vadinami lapiniais burokėliais. Šis padažas saldžiarūgštis, labai gardus ir puikiai tinka kabinti su morkų ar kitų mėgstamų daržovių lazdelėmis arba gardinti kitus patiekalus. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų mangoldų lapų
200 mililitrų alyvuogių aliejaus
20 mililitrų obuolių acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į elektrinio trintuvo indą sudedame plėšytus mangoldų lapus. Užpilame aliejumi, beriame druskos ir pipirų.
2.
Triname apie 10 minučių iki padažas tampa visiškai vienalytis.
3.
Paragaujame, ar patinka skonis. Jeigu norisi, įdedame dar šiek tiek druskos ar piprių, o jeigu trūksta rūgštelės - obuolių acto.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Šį padažą LaMaisto TV laidoje aš tiekiau su šiuo daržovių ragu.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital