"Mamos" kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu

AUTORIUS:
Nadia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
"Mamos" kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g kotletų
Padažui:
1-2 šaukšteliai imbiero
200 g pievagrybių
400-500 ml pieno
25 g sviesto
1 šaukštelis sojos padažo
3-4 šaukšteliai miltų
1 saujelė svogūnų laiškų
Druska, malti pipirai - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalelį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti, priklauso nuo to, kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio, dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio - anksčiau). Įdėti kelis šaukštelius miltų, druskos, maltų pipiriukų. Viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
AUTORIUS: Nadia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital