Maltos vištienos vyniotinis su liežuviu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Maltos vištienos vyniotinis su liežuviu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta (1,2 kg)
druska
pipirai
muskatas
150 g grietinėlės
1 kiaulės liežuvis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje ir atvėsiname. Atsargiai nulupame vištos odą ir paliekame ją gaminiui įvynioti. Mėsą atskiriame nuo kaulų ir 2-3 kartus sumalame. Įberiame prieskonių, įpilame grietinėlės ir išmaišome. Išklojame vištienos odą, ant jos sudedame maltą mėsą, o po to ir virtą liežuvį. Formuojame vyniotinį, kurį susukame į maistinę plėvelę ir, perrišę virvele, verdame 1 val. Atvėsiname ir paslegiame.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
regna
2009-10-02 14:25
Receptukas neblogas,bet ta , oda,kuriam tikslui? ATSAKYTI
sandra
2009-09-28 10:06
issivaizduoju kaip ci askanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital