Maltos mėsos kepsniai su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Maltos mėsos kepsniai su sūriu
Maltos mėsos kepsniai su sūriu
Maltos mėsos kepsniai su sūriu
Maltos mėsos kepsniai su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g kiaulienos faršo
Prieskonių
1 kiaušinis
150 g sūrio
2 morkų
1 paprikos
2 skiltelių česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į Maltą mėsą įmušti kiaušinį, suberti mėgstamų prieskonių, gerai išmaišyti ir formuoti kepsnius.

Dėti į orkaitę ir kepti. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinti smulkiai supjaustytas česnako skilteles, sutarkuotas morkas ir  smulkiais gabaliukais pjaustytas paprikas. Šiek tiek pakepinti.

Baigiant kepti kepsniams, sudėti ant mėsos tarkuotą sūrį ir pakepintas daržoves. Dar 15 minučių kepti orkaitėje.

Patiekti su bulvėmis bei daržovėmis.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital