Maltiniai su persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Maltiniai su persikais
Maltiniai su persikais
Maltiniai su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos mėsos
Druskos
Pipirų
1 kiaušinio
150 g sūrio
2 konservuotų persikų
1svogūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą mėsą įmaišome smulkintus svogūnus ir prieskonius, įmušame kiaušinį  ir išmaišome faršą. Suformuokite delno dydžio kotletukus . Maltinukus sudėti  į kepimo skardą ir kepti, kol apskrus. Sutarkuoti sūrį, supjaustyti persikus. Baigiant kepti uždėti ant maltinukų sūrį, persikus ir dar kelias minutes pakepti. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital