Proporcijas galite reguliuoti pagal save :)
Visus produktus apart vištienos sparnelių sumaišykite iki vienalytės masės.
Vištienos sparnelius (aš nupjaunu viršutinę dalį) pamerkti į marinatą, apvalioti, kad sparneliai pasidengtų marinatu ir palikti bent 2 valandom.
Sudėti į kepimo indą, geriausiai su dangčiu, bet jei neturite galite uždengti aliuminio folija ir kepkite įktaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 40 - 50 minučių, po 20 minučių išimkite sparnelis ir apvartykite ant kito šono :) po to atidenkite ir leiskite padažui nugaruoti, o sparneliams gražiai apskrusti.
Kadangi mano padažas buvo nepakankamai tirštas, taigi padažą supyliau į puodelį ir pakaitinau ant vid. ugnies dar apie 5 minutes, kai padažas sutirštėjo apliejau karštus sparnelius ir patiekiau.
Lipnus padažas padengė visus sparnelius, beliko tik pirštus laižytis nuo sultingų sparnelių bei lipnaus padažo