Lietuviška pertrintų bulvių sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 139)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 139)
Lietuviška pertrintų bulvių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 l mėsos sultinio
1 kg bulvių
1 svogūnas
250 g rūgštynių ar špinatų (Rūgštynės)
100 g salierų lapelių
4 gabaliukai dešros
3 kiaušiniai
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis riebalų
1 stiklinė grietinės
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir pertrinti per sietelį. Rūgštynes (špinatus), salierų lapelius supjaustyti ir sudėti į sultinį, sumaišytą su pertrintomis bulvėmis. Įberti druskos, pipirų ir dar 5 min. pavirinti. 2 kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais. Sriubą nukelti nuo ugnies ir uždaryti grietine. Į kiekvieną lėkštę dėti po gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital