Lietinukai su faršu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Lietinukai su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai ir 2 kiaušinių tryniai
1/4 l pieno
250 g miltų
1/4 šaukštelio druskos
1/4 l mineralinio vandens
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų (30 g)
175 g konservuotų šparagų
100 g konservuotų pievagrybių
1/4 l grietinės
200 g kumpio
1 svogūnas
3 šaukštai aliejaus
200 g maltos mėsos
baltųjų pipirų
2 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti miltus bei druską. Galiausiai supilti mineralinį vandenį, išplakti tešlą ir palikti, kad pabrinktų.
Padažui  įkaitinti sviestą ir pakepinti 2 šaukštus miltų. Supilti šparagus bei pievagrybius  ir supilti grietinę. Maišant virinti 10 minučių.
Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus, suberti svogūno kubelius, suversti maltą mėsą ir kepant maišyti, kad mėsa būtų biri. Pagardinti druska, pipirais ir suberti kumpio kubelius.
Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir iškepti lietinius. Kiekvieną lietinį aptepti įdaru ir susukti voleliu. Į padažą suversti nuvarvintus šparagus, grybus, suleisti trynius ir pagardinti prieskoniais. Lietinius dėti į pusdubenį, užpilti paruoštu padažu ir apkepti orkaitėje. Prieš patiekiant apibarstyti petražolėmis.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gaspadine
2010-11-14 17:45
Mmmm....atrodo skaniai!kodel komentaru nera? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital