Lietinių blynų krepšeliai su vištienos ir grybų įdaru

AUTORIUS:
Enrika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lietinių blynų krepšeliai su vištienos ir grybų įdaru
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprasta, labai skanu, o atrodo neįprastai! Šiuos blynelius ypač mėgsta net mažieji nevalgiukai. Jeigu norite, kad blynai būtų traškesni, jau paruoštus krepšelius Labai paprasta, labai skanu, o atrodo neįprastai! Šiuos blynelius ypač mėgsta net mažieji nevalgiukai. Jeigu norite, kad blynai būtų traškesni, jau paruoštus krepšelius galite 3 - 5 minutėms įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę apkepti. (...daugiau) Enrika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė pieno
0.5 stiklinės vandens
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų vištienos faršo
100 gramų pievagrybių
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Papuošimui:
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išpkalti su vandeniu, pienu. Berkite cukrų, druską, pilkite aliejų ir išmaišykite, po truputį, maišant, berkite miltus.
2.
Telšą palikti 30 minučių pastovėti, kad truputį pabrinktų, tuomet tešla lengviau pasklis po keptuvę, blynai mažiau plyš. Miltai pabrinks, tešla truputį sutirštės. Jei tešla bus pernelyg tiršta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens ir gerai permaišykite.
3.
Gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iškepkite lietinius.
4.
Keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną iki taps gražiai auksinės spalvos. Sudėkite pievagrybius, maltą vištieną ir kepinkite, kol vištiena bus iškepusi, o skystis nuo pievagrybių nugaruos. Pagardinkite druska, pipirais, galite įdėti prieskonių paukštienai ar kitų mėgiamų prieskonių.
5.
Ant kiekvieno blynelio viduryje dėkite įdaro. Blynelio kraštus suimkite ir suriškite svogūnų laišku į ryšulėlį.
AUTORIUS: Enrika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2017-12-19 19:34
Niekaip man susristi neisejo ar blynai per stori ar svog.laiskai per trumpi. Gaila labai ATSAKYTI
Ernesta
2017-12-20 19:28
Esu dariusi šiuos blynelius - kuo plonesnius pavyksta iškepti, tuo lengviau susiriša. O jeigu svogūnų laiškai trumpesni, tada geriau kepti mažesnėje keptuvėje, lengviau bus mažesnius surišti. Visgi geriausiai man pavyksta surišti vasariniais svogūnų laiškas, jie tokie tarsi šviežesni ir tvirtesni būna negu žiemą parduodami ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital