Lietiniai su špinatais su lašišos ir avokadų padažo įdaru

AUTORIUS:
jjj
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Lietiniai su špinatais su lašišos ir avokadų padažo įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietiniams:
500 ml pieno
100 gr. šaldytų špinatų
300 ml miltų
2 kiaušiniai
½ a. š. druskos
2 v. š. ištirpinto sviesto
Įdarui:
400 gr. rūkytos lašišos
Padažas:
1 avokadas
150 natūralaus jogurto
Pusės citrinos sultys
Druska, pipirai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Špinatus atšildyti ir smulkiai sukapoti. Sumaišyti tešlos ingredientus, įdėti špinatus, palikti pastovėti apie 30 min. Kepti lietinius. Padažo ingredientus sumaišyti mikseriu. Kiekvieną lietinį patepti padažu, sudėti lašišos gabaliukus ir susukti. Skanaus!
AUTORIUS: jjj
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
eikit
2015-01-11 16:30
Lašiša su blynais puikiai tinka, o kad jums nepatiko, tiesiog skonio reikalas :) ATSAKYTI
Saule
2011-10-11 16:57
Sveiki, o man kaip tik patiko sis patiekalas :)labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Marcius
2011-09-11 15:56
Sveiki,
isbandziau si recepta,deja nuvyle mane ingridientu parinkimas, man kazkaip nepatiko rukytos lasisos skonis lietiniuose blynuose,tiesiog nemanau kad lasisa tinkama naudoti lietiniams, tiesiog jinai permusa kitus skonius... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital