Lietiniai su obuolių įdaru

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Lietiniai su obuolių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietiniams:
2 kiaušiniai
250 ml pieno
1,5 - 2 stiklinės miltų
aliejus kepimui
Įdarui:
3 obuoliai
šaukštas cukraus
truputis vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, pieno ir miltų sumaišome tešlą. Lietinius kepame ant mažos užgnies tik iš vienos pusės, vėliau ant tos pakeptos pusės dėsim įdarą.
Obuolius nulupame, sutarkuojame, pabarstome cukrumi ir vanile, išmaišome.
Ant lietinio dedame šaukštą obuolių, kraštus užlankstome ir taip paruoštus lietinius vėl apkepame, tik dabar jau iš abiejų pusių, ant mažos ugnies su nedideliu kiekiu aliejaus.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Karina
2010-12-28 13:41
Aš tarkuoju per stambią, burokine vadinamą, tarką. Manau, smulkiau neverta, nes tada pernelyg sultys ims skirtis. ATSAKYTI
Dovilė
2010-12-22 12:01
Noreciau suzinoti,o tarkupti smulkiai ar normaliais gabaliukais? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital