Lietiniai su grūdėta varške ir trintų braškių padažu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Lietiniai su grūdėta varške ir trintų braškių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
2 kiaušiniai
Aliejaus (kepimui)
Druskos - pagal skonį
Grūdėtos varškės - pagal skonį

Padažui:
Braškių - pagal skonį
Cukraus - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lietiniams išsimaišyti skystoką tešlą iš miltų, pieno, vandens, kiaušinių, druskos. Iškepti lietinius keptuvėje. Iš braškių ir cukraus išsukti padažą. Ant lietinio dėti po šaukštą grūdėtos varškės, susukti į ritinėlį, apkepinti keptuvėje iš abiejų pusių ir tiekti apliejus braškių padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital