Lietiniai su dešrelių ir sūrio įdaru apkepti orkaitėje

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Lietiniai su dešrelių ir sūrio įdaru apkepti orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 ml miltų
350 ml pieno
1 kiaušinis
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai aliejaus
2-3 pieniškos dešrelės
50 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą. Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Dešreles supjaustyti riekelėmis, fermentinį sūrį rupiai sutarkuoti. Ant lietinio dėti šaukštą dešrelių, šaukštą sūrio, perlenkti pusiau ir dar kartą per pusę. Ant karščiui atsparios lėkštės dėti blynelius ir šauti į įkaitintą orkaitę maždaug 5-7 min. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Linas
2015-11-17 13:18
su kokiu padazu valget blynelius? ATSAKYTI
Dovilė
2015-07-03 15:28
Kai kepu lietinius, tai tik šiuos!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital