Lietiniai blyneliai su vištiena ir paprikomis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Lietiniai blyneliai su vištiena ir paprikomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietinių blynų tešla:
1 kiaušinis;
keli šaukštai pieno;
1 šaukštelis cukraus;
žiupsnelis druskos;
miltų;
aliejaus kepimui.

Įdaras:
150 g paprikos (visokių spalvų);
100 g virtos vištienos;
0,5 svogūnas;
pipirai ir druska pagal skonį.

Pavoliojimui:
100 g džiūvėsėlių;
2 kiaušiniai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
jolita
2011-03-26 19:10
paprikos nemegstu,tad vietoj paprikos ydejau pievagrybiu,ir surio :)Vistiena virta truputy pakepinau kartu su pievagrybiais,ydejau truputy grietineles.Ir pries dedant ant blynelio apiberiau truputy surio.Mmmmmmmmmmmmm super.Pabandykit ATSAKYTI
sandra
2010-10-13 10:38
prieš gamindama šį patiekalą galvojau, kad kažkaip keistai skamba vištiena ir lietiniai, bet rezultatas nustebino, drąsiai sakau LABAI SKANU :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital