Lietiniai blyneliai su kopūstais ir mėsyte

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
 Lietiniai blyneliai su kopūstais ir mėsyte
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietinių blynų tešla:
1 kiaušinis;
keli šaukštai pieno;
1 šaukštelis cukraus;
žiupsnelis druskos;
miltų;
aliejaus kepimui.

Įdaras:
kopūstai 200 gr;
virtą kiauliena 100 gr;
0,5 svogūno;
pipirai ir druska pagal skonį.

Pavoliojimui:
Džiūvėsėlių 100 gr;
2 kiaušiniai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Kopūstus smulkiai supjaustome, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
gelona
2010-06-22 09:19
kas cia per nesamone keli saukstai pieno ir miltai kaip ta tesla turi gautis is keliu saukstu pieno?????????????????? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital