Lietiniai blynai su varške (5)

  • Paruošimo laikas:
  • Įvertinimas: 3.5 iš 5 (balsavo 76)
Reklama
Ingredientai

Tešlai

Gaminimo eiga
  1. Kiaušinius išmaišykite, išplakite su druska, miltais ir pienu. Tešla turi būti skysta, kad blynai būtų ploni.
  2. Iškepti blynus.
  3. Įdaras – varškę išmaišyti su kiaušiniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
  4. Blynelius ištepti varškės mase ir, susukus blynus, užlenkti galus.
  5. Dar kartą blynelius apkpame ir patiekiame su plakta grietinėle. Skanaus :)
Receptą atsiuntė: Raminta

Komentarai (5)


  • 2016-02-18 12:18 Liveta

    Aciu labai nuostabus blyneliai


  • 2016-02-07 15:15 Danutė

    Skanūs blyneliai


  • 2015-10-18 09:44 Juozapas

    Į varskę dedamas sriubinis šaukstas cukraus, o kiaušinis be baltymo, baltymą dedame į blynų tešlą. 200 g. varškės 6-iems blynams bus. Į blynų tešlą galima dėti šaukštelį kepimo miltelių. Pieno pagal tešlos tirštumą. Iš tiek blynų tešlos išeis apie 10-12 blynų. Kitus blynus galima įdaryti su supjaustytais bananais.


  • 2015-08-29 13:28 Jolanta

    Labai skanu ir lengvai gaminasi


  • 2012-12-03 10:30 gintare

    blynai buvo tikrai skanus ir lengvai paruosiami man patiko


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų