Lietiniai blynai desertui su karamelizuotais obuoliais ir cinamonu

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Lietiniai blynai desertui su karamelizuotais obuoliais ir cinamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietiniams:
1 stiklinė miltų;
2 stiklinės pieno;
2 kiaušiniai;
1 arbatinis šaukštelis cukraus;
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus;
Žiupsnelis druskos;
Įdarui:
4 obuoliai
100 gr. sviesto
2 valgomi šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
0,5 apelsino sulčių
50 gr. juodojo šokolado
100 gr. Rikotos sūrio
1 valgomas šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius su pienu, cukrumi ir druska, įmaišyti miltus, pabaigoje įpilti alyvuogių aliejų. Iškepti lietinius (iš šio kiekio iškepu apie 10 lietinių).
Obuolius, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpinti sviestą sudėti obuolius, apibarstyti cukrumi, išspausti pusės apelsino sultis, suberti cinamoną ir vis pamaišant kepti, kol obuoliai karamelizuosis. Apkeptus obuolius dėti ant lietinio ir lankstyti kaip tik norite (trikampiu, vokeliu). Prieš patiekiant blynus apkepti nedideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių. Labai skanu patiekti su ištirpintu šokoladu ir Rikotos sūriu išplaktu su cukraus pudra bei braškių uogiene.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lina
2013-02-15 20:34
Ką tik bandžiau padaryti karamelizuotus obuolius... Gavosi riebi, kepta obuolių uogienė... ATSAKYTI
Emilija
2011-03-05 09:33
Mmmm...Turetu buti skanu:)) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital