Lengvas žalumynų šaldymas žiemai ledukų formelėse

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lengvas žalumynų šaldymas žiemai ledukų formelėse
Autorius apie receptą: Gal kai kam tai jau nebus nauja, bet aš šiemet pirmą kartą išbandžiau kiek kitokiu būdu šaldyti įvairius žalumynus. Surašiau tai, ką šaldžiau aš, bet galite maišyti Gal kai kam tai jau nebus nauja, bet aš šiemet pirmą kartą išbandžiau kiek kitokiu būdu šaldyti įvairius žalumynus. Surašiau tai, ką šaldžiau aš, bet galite maišyti žalumynus pagal savo skonį. (...daugiau) Jurgitos receptai
Redakcijos nuomonė: Puiki ir visada pasiteisinanti idėja, kaip vasaros gėrybių skonį išsaugoti žiemai. Šis receptas puikiai tinka ir prieskoninių žalumynų mišiniams, kaip kad Jurgitos Puiki ir visada pasiteisinanti idėja, kaip vasaros gėrybių skonį išsaugoti žiemai. Šis receptas puikiai tinka ir prieskoninių žalumynų mišiniams, kaip kad Jurgitos aprašytame recepte, tiek vienos rūšies žolelės šaldymui, pvz. galite pasidaryti krapų, petražolių, kalendrų ar kitų gardumynų ledukų. Jeigu norisi įvairovės, galite žolelių skonį paįvairinti įtarkuodami įspausdami česnako ar įtarkuodami citrinos žievelės. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek laiškinių česnakų
šiek tiek krapų
šiek tiek špinatų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Viską supjaustome ir dedame į elektrinį smulkintuvą, įpilame kelis šaukštus aliejaus (arba kiek norite; tai pat galima įberti druskos), ir sumalame iki norimos konsistencijos (galima tik šiek tiek pasmulkinti, galima malti iki tyrės konsistencijos).
2.
Sudedame į ledukų formas, užšaldome. Tuomet išimme iš formos, sudedame į dėžutę ar šaldymo maišelį ir laukiame žiemos, o sulaukus tereiks tiesiog įmesti kubelį žalumynų į sriubą, troškinį, padažą, makaronus ar kt. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zofija
2018-06-07 23:20
Smulkiai supjaustyti krapų lapelius peiliu ir į užsukamus stiklainiukus, stipriai užsukti ir į šaldiklį. Patikėkit, dviejų metų ir nei kiek nepasikeitę. Kotelius nesumedėjusius taip pat supjaustyti norimo stambumo ir taip pat į šaldiklį. Bet kuriuo metų laiku tyrėsit agurkiukų raugimui. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital