Lengvas plaktos grietinėlės ir sausainių desertas

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Lengvas plaktos grietinėlės ir sausainių desertas
Autorius apie receptą: Labai skanus, dailiai atrodantis ir gaivus desertas. Iš šio kiekio pagaminsite keturis nedidelius arba du didesnius desertinius indelius. Vietoje braškių galite naudoti ir kitas Labai skanus, dailiai atrodantis ir gaivus desertas. Iš šio kiekio pagaminsite keturis nedidelius arba du didesnius desertinius indelius. Vietoje braškių galite naudoti ir kitas uogas ar šviežius/konservuotus vaisius. Jeigu norisi įvairiau, plaktą grietinėlę galite perpus maišyti su kremine varške ar maskarpone. (...daugiau) Miglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų sausainių (selga ar kitų mėgiamų)
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų braškių (ar kitų uogų, truputį pasmulkintų)
šiek tiek mėtų (šviežių lapelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sumalti arba sutrinti iki trupinių.
2.
Grietinėlę standžiai išplakti. Jeigu mėgstate saldžiau, plakdami galite įdėti šiek tiek cukraus, bet man paprastai pakanka saldumo nuo sausainių.
3.
Tada pradėti sluoksniuoti desertą: į desertų indus dėti po šaukštą trupinukų, tada dėti plaktos grietinėlės, braškių, vėl sausainių trupinukų ir taip sluoksniuokite, kol užpildysite indelius. Virtų pabarstykite trupinukais ir papuoškite braškių gabaliukais bei šviežių mėtų lapeliais.
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Ausra
2023-01-17 23:37
Labai skanu aš dar truputį į kremas įtarkavau citrinos žievelės, o ant sausainių sluoksnių dejau šaukštą vyšnių uogienės ( poskystes ) kadangi neturėjau šviežių uogų... Gavosi irgi puikiai ir skaniai ačiū už receptą ir idėja ATSAKYTI
Ignui
2016-03-08 14:19
Geriau nekeiskite juo, nes jis labai greitai subliūkšta ir pavandenija (dėl savo sudėties su daug puriklių ir kitų cheminių priedų). O tikra plakta grietinėlė puikiai išlaikys standumą ir bus nepalyginamai geresnio skonio :-) ATSAKYTI
jurga
2016-02-12 06:09
as viska darau su meduoliais ATSAKYTI
Ignas
2015-09-29 20:10
O kas butu jeigu grietinele pakeitus tuo purskiamu kremu, kur buna purskiamas skardinese. ATSAKYTI
rita
2015-09-21 14:44
labai parpasta ir ziauriai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital