Lengvas lašišos apkepas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Lengvas lašišos apkepas
Lengvas lašišos apkepas
Lengvas lašišos apkepas
Lengvas lašišos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
lašiša
citrininiai pipirai
druska
cukrus (truputis)
bulvės
pienas
sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą išdarinėjam, išimam visus kaulus ir pamarinuojam su citrininiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus. Palaikom apie 1 val. Po to supjaustome smulkesniais gabaliukais ir apkepam. Geriausia apkepti keptuvėje, kurioje nereikia pilti aliejaus. Bulves nulupti, išvirrti, užpilti virintu pienu, lydytu sviestu ir sutrinti į košę. Paskaninti druska. Į kepimo indą įdėti lašišos gabaliukus, juos apdėti bulvių koše. Ant viršaus užbetri truputėlį smulkinto ar tarkuoto sviesto ir viską šauti į orkaitę 10 min. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital