Lengvai pagaminami karameliniai pyragėliai su riešutais - nuostabiai skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lengvai pagaminami karameliniai pyragėliai su riešutais - nuostabiai skanūs
Autorius apie receptą: Senai jau juos norėjau išbandyti, bet vis užmiršdavau... Galiausiai nusipirkau saldainių "Karvutė" ir prašom - nuostabūs pyragėliai su superiniu karameliniu sluoksniu, Senai jau juos norėjau išbandyti, bet vis užmiršdavau... Galiausiai nusipirkau saldainių "Karvutė" ir prašom - nuostabūs pyragėliai su superiniu karameliniu sluoksniu, tikrai laaaabai skanūs ir nesunkiai gaminami !!! Naudojau 22x28 kepimo formą. (...daugiau) Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
150 gramų sviesto (šalto)
60 gramų cukraus
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas kiaušinių
Karameliniam kremui:
250 gramų karvutės saldainių
120 gramų sviesto
1 šaukštas citrinų sulčių
1 stiklinė riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš pagrindui skirtų produktų pasigaminti kapotą tešlą: miltus su cukrumi ir sviestu sukapoti peiliu ar trintuvu, tuomet įmušamas kiaušinis ir greitai bei užminkoma tešla. Ją įsukti į maistinę plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą. Tada ištraukus iškočioti kvadrato formos, dėti iį kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant pakilusius tešlos kraštelius.
2.
Subadyti šakute ir kepti 180 C orkaitėj apie pusvalandį. Išimti ir leisti praaušti. Kol vėsta, galima pasidaryti karamelinę masę.
3.
Riešutus susmulkinti ir pakepinti truputį sausoje keptuvėje.
4.
Sviestą su saldainiais sudėti į puodelį ir, katinant bei pastoviai pamaišant, išlydyti iki vienalytės masės. Įlašinti citrinos sulčių, sudėti dalį riešutų, viską gerai išmaišyti ir supilti ant praaušusio pagrindo. Likusius riešutus suberti ant viršaus, truputį paspaudžiant ant karamelinės masės. Dėti į šaldytuvą, kad masė pakietėtų, apie 1 - 2h ir po to jau galima skanauti!!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital