Ledų ir braškių desertas "Valentinas"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Ledų ir braškių desertas "Valentinas"
Ledų ir braškių desertas Valentinas.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo ledų ((vanilinis plombyras))
3 pakeliai želės (braškių (Dr. Oetker))
7/10 litro vandens
100 gramų bruknių
10 vienetų braškių
15 vienetų irisų
1.5 šaukšto grietinėlės ( 30% riebumo)
1 šaukštelis druskos
1 stiklinė žemės riešutų (malti )
1 stiklinė migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į 0,7 l karšto vandens supilame 3 pakуlius braškių želė. Brinkiname 7 minutes. Truputį atšildytus ledus išplakame mikseriu. Lėtai srovele į ledų masę pilame skystą želė. Labai greitai maišome, pridedame bruknių. Masė labai greitai stingsta, todėl skubiai sukrečiame į Tupperware želė žiedą. Dedame į šaldytuvą maždaug 5 - 6 valandoms.
2.
Braškes gerai nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Į kiekvieną įsmeigiame medinį dantų krapštuką.
3.
Riešutus pamerkiame verdančiame vandenyje, kad lengviau nusiluptų. Nulupame. Nusausinę stambiai sumalame mėsmale.
4.
Irisus, druską ir grietinėlę ištirpiname vandens vonelėje. Galima tai padaryti ir mikrobangų krosnelėje (2 min.). Turime gauti tirštą masę.
5.
Kiekvieną braškę iki pusės merkiame į irisų masę ir apvoliojame maltuose riešutuose.
Gražiai išdėstome lėkštėje.
AUTORIUS: Alma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jokūbas
2015-02-11 22:51
Man tai tikrai labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital