Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lavašas (70х55cm)
500 g faršo
1 didelis svogūnas
3 kiaušiniai
50 g grietinės
0,5 a. š. druskos
Pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti aliejuje, kol pagels. Ugnį padidinti iki maksimumo, sudėti į keptuvę faršą, prieskonius. Kepti nuolat maišant apie 2~3 minutes. Duoti faršui atvėsti, kol bus šiltas. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti į faršą. Gautą masę užtepkite ant lavašo ir suvyniokite (reikia daryti greitai, nes lavašas sušlaps ir suplyš). Dėkite vyniotinį į riebalais suteptą kepimo formą, viršų aptepkite grietine. Kepti 180~200°C orkaitėje, 30 min. Jeigu pyragas per greitai apskrus, uždenkite folija. Skanaus!