Lašišos šašlykas

AUTORIUS:
Rosita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Lašišos šašlykas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg lašišos filė
1 citrina
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis petražolių
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustykite kubeliais (kaip pjaustome šašlykams).
Sukapokite petražoles.
Ant žuvies suberkite petražoles, druską, pipirus, supilkite aliejų ir išspaustas iš citrinos sultis.Gerai išmaišykite.
Palikite pasimarinuoti bent 5 valandoms.
Žuvies gabaliukus suverkite ant medinių pagaliukų ir kepkite grilyje. Skanaus :)
AUTORIUS: Rosita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital