Lašišos ir menkės sriuba

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Lašišos ir menkės sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g lašišos filė
200 g menkės filė
1 sauja petražolių
2 v. š. pomidorų pesto
650 ml žuvies sultinio
200 ml grietinėlės
1 v. š. miltų
150 ml baltojo vyno
1 v. š. sviesto
100 g salierų
100 g ropės
0,5 pankolio
2 morkos
0,5 poro
malti juodieji pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržoves supjaustyti plonomis juostelėmis, nuimti žuvies filė odą ir supjaustyti didesniais gabaliukais. Ištirpinti puode sviestą ir pakepinti susmulkintą ropę, pankolį, morkas bei porą. Tuomet supilkite sultinį, grietinėlėje išmaišytus miltus, pesto padažą, vyną bei prieskonius ir virkite apie 15 min. Tuomet sudėkite žuvį ir petražoles bei pavirkite dar apie 10 min. Patiekite karštą. Skanaus.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital