Lašišos didkepsniai

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lašišos didkepsniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišos pjausnių
100 gramų ryžių
1 vienetas citrinų
2 šaukštai prieskonių žuviai
1 šaukštas druskos
1 žiupsnelis petražolių
1 žiupsnelis krapų
2 šaukštai aliejaus
150 gramų brokolių
2 vienetai pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuvalyti lašišos didkepsnius, pabarstyti juos druska, žuvies prieskoniais, aplaistyti išspaustomis citrinos sultimis ir apšlakstyti aliejumi.
Pamarinuoti apie 20 minučių.
2.
Truputį pasūdytame vandenyje išvirti ryžius, išvirusius perpilti šaltu vandeniu.
3.
Užkaisti puodą su indu (sieteliu) garinimui.
Brokolius išskirstyti žiedynais.
Kai vanduo puode užverda, į garinimo indą sudėti lašišos didkepsnius ir brokolius.
Garinti apie 20 minučių, atsargiai pavartant.
Šone atsargiai sudėti virtus ryžius, kad jie vėl sušiltų.
4.
Supjaustyti pomidorą skiltelėmis.
5.
Į lėkštę dėti vieną didkepsnį, apibarstyti jį petražolėmis.
Ryžius dėti šalia, pabarstyti krapais.
Garintus brokolius ir pomidorą dėti šalia didkepsnio ir pašlakstyti trupučiu aliejaus.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital