Lašiša su pievagrybiais

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų lašišos ( pjaustinis)
180 mililitrų sultinio (daržovių)
30 gramų pievagrybių
0.5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
0.5 šaukštelio pipirų (juodi, malti)
30 mililitrų grietinėlės
2 šaukštai garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Lašišą nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital