Lakštiniai su grybų ir grietinėlės padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Lakštiniai su grybų ir grietinėlės padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g smulkių voveraičių
250 g baravykų
500 g lakštinių
50 g rūkytų lašinių
1 svogūnas
250 ml grietinėlės
1 šaukštas sviesto
šviežių petražolių
druskos
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu. Voveraičių nesmulkinkite, o baravykus supjaustykite plonais griežinėliais. Lašinius supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite ir susmulkinkite svogūną. 2. Į didelę gilią keptuvę supilkite grietinėlę ir neuždengdami dangčiu pavirkite, kol maždaug pusė skysčio išgaruos. 3. Antroje gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir maišydami apkepinkite lašinių gabalėlius iki rusvumo. Suberkite ir pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite grybus, juos troškinkite atsargiai maišydami mediniu šaukštu. Petražoles nuplaukite, nusausinkite, nuplėšykite lapelius ir juos susmulkinkite. Kartu su grietinėle sudėkite į grybus. Padažą pasūdykite, įberkite pipirų ir virkite ant silpnos ugnies 5 min. 4. Išvirkite lakštinius, suberkite į didelį sietelį, kad nuvarvėtų, perpilkite šaltu vandeniu. Suberkite į grybų ir grietinėlės padažą, išmaišykite ir patiekite į stalą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital