Purus obuolių pyragas su kefyru

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Purus obuolių pyragas su kefyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
stiklinė cukraus
šaukštas vanilinio cukraus
~ 0,25 stiklinės kefyro
8 šaukštai aliejaus
~ 1 stiklinė miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
4 obuoliai
žiupsnis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų su kiaušiniais išsukti iki maksimalaus lengvumo ir šviesumo. Supilti aliejų, išsukti. Supilti kefyrą, vėl išsukti. Suberti miltus ir kepimo miltelius, žemiausiu plaktuvo režimu (jei elektrinį naudojate) išmaišyti iki vienodos masės. Nuluptus ir supjaustytus obuolius sudėti į tešlą, užberti cinamono ir viską lėtai, pasimėgaujant sumaišyti :) Tešlą supyliau į kepimo popieriumi išklotą stačiakampę skardą, pašoviau į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę, kepiau 45 min., po to dar 15 pamažintoje iki 180 laisnių temp., nes pabadžius degtuku, dar toks nelabai valgomas pasirodė.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Beata
2020-02-10 16:30
Kaip išgauti purumą? Plaku elektrinių plakikliu. Gal dėl to nesigauna purus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital