Labai skanus tuno pyragas "Pigiau ir paprasčiau nebūna"

AUTORIUS:
Paulina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pigus tuno pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai pagaminamas, pigus ir sotus tuno pyragas. Tinka gaminti ir su kita konservuota žuvimi, pvz. labai skanus jis ir su šprotais. Greitai pagaminamas, pigus ir sotus tuno pyragas. Tinka gaminti ir su kita konservuota žuvimi, pvz. labai skanus jis ir su šprotais. Paulina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
1 stiklinė kefyro
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 skardinė tuno
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sūrio
šiek tiek žalumynų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia pasiruošiame pyrago įdarą. Tuną iš skardinės iškrečiame į dubenėlį, įmušame kiaušinius, sudedame tarkuotą sūrį, pagal skonį įberiame druskos, pipirų, mėgiamų žalumynų ir gerai išmaišome. Beje, vietoje tunka tinka bet kurie žuvies konservai - šprotai ar kiti mėgiami.
2.
Tada imamės tešlos. Į dubenį sudedame kefyrą, kiaušinį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišome. Turėtų gautis riebios grietinės tirštumo tešla. Jeigu gautųsi skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu tirštesnė - įpilkite dar truputį kefyro.
3.
Pusę tešlos supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Ant jos dedame tuno įdarą, o ant viršaus užpilame likusią tešlą. Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių (tikslus kepimo laikas priklausys nuo formos dydžio, kuo plonesnis pyragas, tuo greičiau iškeps).
AUTORIUS: Paulina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Ausra
2017-10-28 23:38
is kur atsiranda nugesinta soda ir kur deti kepimo miltelius? ATSAKYTI
Paulina
2017-10-29 11:26
Labai atsiprašau, šiam pyragui vietoje kepimo miltelių galima naudoti ir nugesintą sodą, kartais taip ir darau. Drauge su redakcija pataisėme recepto aprašymą - kepimo miltelius dėkite drauge su miltais. ATSAKYTI
Asta
2017-03-18 20:14
Super pyragas ATSAKYTI
Silvija
2017-03-21 14:43
Įdarą pagardinau morkomis ir majonezo įdėjau, kad drėgnesnis būtų, labai patiko ATSAKYTI
Gitana
2017-03-20 20:20
Dariau su šprotais, labai patiko, ačiū :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital