Labai skanūs pievagrybių pagardas

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pievagrybių pagardas
Autorius apie receptą: Paprastas ir labai skanus receptas! Puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų ar žuvies Paprastas ir labai skanus receptas! Puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų ar žuvies Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų pievagrybių (kuo mažesnių)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
8 šaukštai aliejaus
3 šaukštai acto
6 skiltelės česnako
1 žiupsnelis gvazdikėlių
1 žiupsnelis kalendros
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pievagrybius pamirkyti šaltame vandenyje, kuopščiai nuplauti. Nuvarvinti.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų iki gana aukštos temperatūros ir, maišant, kepti pievagrybius kol apskrus.
3.
Svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morką ir česnaką. Apkepinti aliejuje, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Jau nebekaitinant, supilti actą, dar kartą išmaišyti. Sumaišyti su pievagrybiais.
4.
Dėti į stiklainiukus, užpilti keptuvėje likusiu aliejumi.
5.
Palikite šaldytuve bent parai ir skanaukite!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital