Labai skanūs grietininiai žagarėliai

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Grietininiai žagarėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
520 gramų miltų
400 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius truputį paplakti, grietinę sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius supilti į grietinę, dėti cukraus, žiupsnelį druskos ir išmaišyti. Po truputį berti miltus ir užminkyti tešlą. Jei tešla limpa prie rankų, dėti dar miltų.
2.
Išminkius tešlą, suformuoti žagarėlius.
3.
Virti įkaitintam aliejuje, kol gražiai paruduoja.
AUTORIUS: Loreta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Irma
2017-09-19 21:20
Pirmą kartą dariau, labai patiko, tik aš puse kiekio! Kitąsyk dėsiu daugiau cukraus. ATSAKYTI
Laura
2017-05-10 16:54
Jau kelis kartus kepiau, labai patiko ATSAKYTI
Vida
2017-04-28 12:44
Bandziau, labai geras receptas, skanuciai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital