Labai skanus maltos mėsos tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Maltos mėsos tortas
Autorius apie receptą: Visi kepa saldžius, gražius tortus. Aš pabandžiau kitokį... Visi kepa saldžius, gražius tortus. Aš pabandžiau kitokį... Alina, Skonio harmonija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas faršo
5 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
80 gramų sūrio
1 vienetas pomidorų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai majonezo
1 saujelė džiūvėsėlių
šiek tiek džiovintų petražolių
šiek tiek džiovintų krapų
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį, suberti džiūvesėlius, smulkintą svogūną, druską, pipirus, žalumynus ir išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, dėti ploną sluoksnį maltos mėsos.
2.
Morkas sutarkuoti juostelėmis ir dėti ant mėsos sluoksnio, užtepti šiek tiek majonezo. Ant viršaus dėti papriką, supjaustytą juostelėmis, užbarstyti smulkiai sutarkuotu sūriu. Vėl dėti ploną sluoksnį mėsos, viską gražiai išlyginti ir dėti prieskoniais pagardintas bulvių riekeles, į tarpus tarp bulvių įdėti paprikos. Naudojau formą, kuri turi du dugnus, todėl į vidurį dėjau bulvės riekelę, maltos mėsos suformuotą kotletuką.
3.
Kepti 190 C orkaitėje apie 1 valandą 45 minutes, uždengus folija. Tada nuimti foliją, įdėti pasmulkinto pomidoro ir smulkiai tarkuoto sūrio. Vėl dėti į orkaitę ir dar pakepti apie 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital